DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 161 din 18 ianuarie 2013, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia Curţii de Apel Craiova care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatei AUREL ELENA, salariat civil la Spitalul Militar Craiova (infirmieră), la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare în regim de detenţie, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată.

Instanţa a interzis inculpatei, pe perioada executării pedepsei, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi cel de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.
Obligă pe inculpata Aurel Elena să restituie denunțătorilor sumele totale de 22.600 euro şi 18.800 lei. Plata sumelor de bani la care inculpata a fost obligată către denunţători se va face în lei, sumele menţionate în euro urmând a fi convertite conform cursului oficial valabil la data efectuării efective a plăţii.

Obligă inculpata la plata sumei de 60 lei cheltuieli judiciare statului.

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova la data de 13 iunie 2012 (comunicatul nr. 447/VIII/3 din data de 18 iunie 2012).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 18 iunie 2012