DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT

Prin decizia penală nr. 756 din 2 noiembrie 2010, Curtea de Apel Iaşi a hotărât astfel:
Condamnă pe inculpata SONEA FELICIA, consilier la Direcţia de Control Fiscal din cadrul DGFPJ Iaşi, la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe un termen de încercare de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute în art. 11 alin. 1 din Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.
Încetează procesul penal faţă de inculpatele Banu Cornelia şi Sonea Felicia pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, respectiv complicitate la evaziune fiscală şi aplică amândurora amenda administrativă în sumă de câte 1.000 lei fiecare.
Încetează procesul penal faţă de inculpatele Banu Cornelia şi Sonea Felicia pentru săvârşirea infracţiunilor de folosirea cu rea credinţă a bunurilor sau creditului societăţii, respectiv complicitate la aceeaşi infracţiune.
Confiscă de la inculpata Sonea Felicia, în folosul statului, suma de 18.285 lei (RON), reprezentând folosul material obţinut prin săvârşirea infracţiunii pentru care s-a dispus condamnarea acesteia.
Obligă inculpatele Banu Cornelia şi Sonea Felicia precum şi partea civilă Agenţia Naţională de Administrare Fiscală prin D.G.F.P. a jud. Iaşi să plătească statului cheltuieli judiciare în cuantum de câte 200 lei fiecare.

DEFINITIVĂ

Inculpatele Banu Cornelia şi Sonea Felicia au fost trimise în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi la data de 22 decembrie 2006 (comunicat nr. 232/VIII/3 din data de 27 decembrie 2006).

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 27 decembrie 2006