DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin decizii penale consecutive pronunțate în aceeași cauză de către Tribunalul Cluj, respectiv de Curtea de Apel Cluj, au fost admise 31 de acorduri de recunoaștere a vinovăției încheiate de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu 31 de inculpați, fiecare dintre aceștia fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență în dosarul “mită pentru pensii de invaliditate”.
Astfel, au fost admise următoarele acorduri de recunoaștere a vinovăției:

Prin sentința penală nr. 342 din 20.12.2019, definitivă prin neapelare la data de 20.01.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpatul B. M. și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohia Ortodoxă Huedin.
Obligă inculpatul la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 4 din 07.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 21.01.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata B. G. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohiei Reformate Huedin.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 5 din 07.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 21.01.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata C. G. A. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociației Filantropice Medical-Creștine Christiana, în cadrul căreia funcționează Centrul de Servicii Sociale „Sf.Vasile cel Mare” sau în cadrul Primăriei Cluj-Napoca.
Obligă inculpata la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 339 din 19.12.2019, definitivă prin neapelare la data de 06.01.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata F. M. E. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei comunei Poieni sau a Parohiei Ortodoxe Morlaca.
Obligă inculpata la plata sumei de 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 343 din 20.12.2019, definitivă prin neapelare la data de 20.01.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata G. L. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohia Ortodoxă Huedin.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ



Actualizare (01.04.2020):

Prin sentința penală nr. 29 din 28.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 17.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata D.V. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria comunei Ciucea, de Primăria orașului Huedin sau de Parohia Ortodoxă din Vânători.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 30 din 30.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata P.E. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei com. Ciucea sau în cadrul Parohiei Ortodoxe Ciucea.
Obligă inculpata la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 34 din 30.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpatul B.D.S. și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Orașului Huedin sau a Parohiei ortodoxe din comuna Negreni.
Obligă inculpatul la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 31 din 30.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata M.D.V. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Orașului Huedin sau a Parohiei Ortodoxe Negreni.
Obligă inculpata la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 39 din 04.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata S.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Primăriei comunei Ciucea.
Obligă inculpata la plata sumei de 550 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 28 din 28.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata M.E. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate în cadrul Primăriei comunei Ciucea, a Parohiei Ortodoxe Ciucea sau Primăriei Orașului Huedin.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 27 din 28.01.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata L.F. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria orașului Huedin sau de Parohia Ortodoxă din Valea Drăganului.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 40 din 04.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata M.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohiei Ortodoxe Negreni.
Obligă inculpata la plata sumei de 550 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 41 din 04.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 18.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpatul G.M. și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohiei Ortodoxe Negreni.
Obligă inculpatul la plata sumei de 550 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 38 din 04.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 19.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata U.V. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria orașului Huedin și/sau Primăria comunei Poieni, jud. Cluj.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 37 din 04.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 24.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata S.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria orașului Huedin și/sau Primăria comunei Poieni, jud. Cluj.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 46 din 06.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 24.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpatul P.G.I. și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohiei Ortodoxe Rogojel.
Obligă inculpatul la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 45 din 06.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 24.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpatul P.G. și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohiei Ortodoxe Rogojel.
Obligă inculpatul la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Prin sentința penală nr. 36 din 04.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 25.02.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata U.A. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria orașului Huedin și/sau Parohia Ortodoxă Negreni, jud. Cluj.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Actualizare (30.04.2020):

1. Prin sentința penală nr. 54 din 13.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 03.03.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata M.E. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Parohiei Ortodoxe Valea Drăganului sau a Primăriei orașului Huedin.
Obligă inculpata la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



2. Prin sentința penală nr. 69 din 25.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 11.03.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata P.I. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria orașului Huedin sau de Parohia Reformată din Huedin.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



3. Prin sentința penală nr. 51 din 13.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 04.03.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata S.N. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau Parohiei Ortodoxe Negreni.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



4. Prin sentința penală nr. 68 din 25.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 16.03.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata Ț.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria orașului Huedin sau de Parohia Ortodoxă din Valea Drăganului.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



5. Prin sentința penală nr. 70 din 25.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 16.03.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata V.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unor activități desfășurate de Primăria orașului Huedin sau de Parohia Ortodoxă din Valea Drăganului.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ



Actualizare (15.06.2020):

1. Prin decizia penală nr. 455 din 25.05.2020, Curtea de Apel Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata E.O.F. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau în cadrul Parohiei Ortodoxe Huedin.
Obligă inculpata la plata sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ




2. Prin sentința penală nr. 90 din 03.03.2020, definitivă prin neapelare la data de 27.05.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata F.D. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau în cadrul Catedralei Ortodoxe Huedin.
Obligă inculpata la plata sumei de 500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
DEFINITIVĂ




3. Prin sentința penală nr. 76 din 27.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 27.05.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata G.F. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau în cadrul Bisericii Penticostale Valea Drăganului.
Obligă inculpata la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
DEFINITIVĂ




4. Prin sentința penală nr. 77 din 27.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 27.05.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpatul Ț.C.A. și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau în cadrul Parohiei Ortodoxe Valea Drăganului.
Obligă inculpatul la plata sumei de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
DEFINITIVĂ




5. Prin sentința penală nr. 83 din 28.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 27.05.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata L.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Orașului Huedin sau a Parohiei Ortodoxe Negreni.
Obligă inculpata la plata sumei de 750 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
DEFINITIVĂ




6. Prin sentința penală nr. 82 din 28.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 27.05.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata G.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau în cadrul Parohiei Ortodoxe Negreni.
Obligă inculpata la plata sumei de 750 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
DEFINITIVĂ




7. Prin sentința penală nr. 84 din 28.02.2020, definitivă prin neapelare la data de 27.05.2020, Tribunalul Cluj admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj cu inculpata G.M. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și cumpărare de influență.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei orașului Huedin sau în cadrul Parohiei Ortodoxe din Valea Drăganului.
Obligă inculpata la plata sumei de 750 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
DEFINITIVĂ




Acordurile de recunoaștere a vinovăției și dosarele aferente au fost trimise în instanță de către Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Cluj perioada 20 noiembrie 2019 – 09 ianuarie 2020, vezi comunicatul nr. 868/VIII/3 din data de 08 noiembrie 2019.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 noiembrie 2019