DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 658/2018 din 25.06.2018, Curtea de Apel Suceava a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul MIRON CRISTINEL VASILE, la data faptei șef al Biroului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava - Poliția municipiului Fălticeni, la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o perioadă de 4 ani și interzicerea, pe o perioadă de 5 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Inculpatul Miron Cristinel Vasile va presta timp de 100 de zile o muncă neremunerată în folosul comunității, cadrul unității administrativ teritoriale Municipiul Fălticeni jud. Suceava sau D.G.A.S.P.C. Suceava - Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni – Casa de tip Familial Dalia.

Obligă inculpatul la plata sumei de 2.700 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ
Inculpatul a fost trimis în judecată de către Direcția Națională Anticorupție la data de 23 iunie 2016, vezi comunicat 892/VIII/3 din 24 iunie 2016.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 24 iunie 2016