DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 478 din 13.09.2017, Curtea de Apel Oradea a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul ȘTEFAN ADRIAN-MUGUREL, asociat și administrator al S.C. LEOLETA COMIMPEX S.R.L. Oradea la data faptei, la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la infracțiunea de înșelăciune în formă continuată și
Condamnă pe inculpata BONACI MAGDA SILVANA, administrator al S.C. Casa de Editură și Presă Foget 2006 S.R.L. Salonta la data faptei, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.
Încetează procesul penal față de inculpații CĂLĂCEAN CONSTANTIN NICOLAE, CONDRATOV SEBASTIAN DANIEL, SIM REMUS VIOREL, COZMA CRISTIAN, MOȘINCAT CĂTĂLIN MARIUS, FONAI VOICHIȚA, ALBULESCU CARMEN TIBERIA, SZAKACS ATTILA ZSOLT, BONACI SEBASTIAN, BRATIȘ (CIUCIU) IACOB CORNEL, TULKOȘ ROMEO EMERIC, BOHUȘ DUMITRU, SUCIU IONUȚ COSMIN și JURGE DUMITRU IOAN, ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale pentru infracțiunile reținute în sarcina lor.
Obligă pe inculpata Albulescu Carmen Tiberia la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului în apel.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea la data de 05 iunie 2012, vezi comunicat 407/VIII/3 din 08 iunie 2012.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 iunie 2012