DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 122/20.03.2017, rămasă definitivă prin neapelare la 04.04.2017, Tribunalul Constanța a hotărât următoarele:

Admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari cu inculpata ION ANA și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 3 ani închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o perioadă de 3 ani și interzicerea, pe o perioadă de 3 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la luare de mită și complicitate la dare de mită.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata Ion Ana va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 zile, pe care o va executa, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență”Sf. Apostol Andrei” Constanța.

DEFINITIVĂ

În cauză, procurorii anticorupție au încheiat cu inculpata un acord de recunoaștere a vinovăției care a fost trimis în judecată de către DNA la data de 06 februarie 2017, vezi comunicat nr. 292/VIII/3 din 23 martie 2017.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 23 martie 2017