DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 468 din 08.06.2016, Curtea de Apel Brașov a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpatul POTCOVARU GABRIEL IOAN, director executiv la Direcția pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală Brașov, la data faptei, la o pedeapsă de 6 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Condamnă pe inculpații ȘARAN TATIANA și ȘARAN VITALIE, administrator, respectiv administrator în fapt la S.C. WOOD GLASS S.R.L., la data faptei, la câte o pedeapsă de 6 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Condamnă pe S.C. WOOD GLASS S.R.L. la pedeapsa de 18.000 lei amendă penală, pentru săvârșirea a infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Pe parcursul termenului de supraveghere, cei trei inculpați, vor presta fiecare, câte o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 30 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei mun. Brașov sau Atelierului de MFC Brașov din cadrul Fundației pentru promovarea sancțiunilor comunitare.
Dispune anularea contractului de prestări servicii.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor de Corupție săvârșite de Militari la data de 19 decembrie 2014, vezi comunicat 8/VIII/3 din 06 ianuarie 2015.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 06 ianuarie 2015