DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 65/11.03.2016, rămasă definitivă prin neapelare la 05.04.2016, Tribunalul Suceava a hotărât următoarele:
Admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava cu inculpatul ȚÎNCU COSTICĂ și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare, cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Țîncu Costică va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, la Direcția de Asistență Comunitară sau la Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat din cadrul Consiliului Local Iași (instituția în care urmează a se presta munca urmând a fi stabilită de Serviciul de probațiune Iași).

DEFINITIVĂ

În cauză, procurorii anticorupție au încheiat cu inculpatul un acord de recunoaștere a vinovăției care a fost trimis în judecată de către DNA la data de 03 martie 2016, vezi comunicat nr. 242/VIII/3 din 8 martie 2016.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 martie 2016