Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 140/01.03.2016, Curtea de Apel Brașov a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul BOȘCODEALĂ CONSTANTIN OCTAVIAN, primar al municipiului Buzău, la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani și interzicerea, pe o perioadă de 5 ani, a dreptului de a ocupa funcția de primar, pentru săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial, din care una în formă continuată.
Dispune confiscarea specială a sumei de 821.496,32 lei și echivalentul în lei la data plății a sumei de 9377,5 euro de la inculpatul Boșcodeală Constantin Octavian.
DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către DNA la data de 11 iulie 2013, vezi comunicat nr. 677/VIII/3 din 16 iulie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 16 iulie 2013