DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 2.921 din 20 septembrie 2012, Înalta Curte de casaţie şi Justiţie a menţinut decizia Curţii de Apel Bucureşti care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului LUNGU OCTAVIAN VALENTIN, administrator de societăţi comerciale, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 7 ani, pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Condamnarea inculpatului VĂCARU FLORIN, administrator de societăţi comerciale, la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 6 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie.

Disjunge cauza pentru ceilalţi 9 inculpaţi (Mladin Adrian, Muşat Apostol, Roman Gheorghe, etc.)
Obligă pe inculpaţii Lungu Octavian Valentin şi Văcaru Florin la plata a câte 1500 de lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la data de 13 februarie 2012 (comunicatul nr. 69/VIII/3 din 14 februarie 2012).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 14 februarie 2012