DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
21 mai 2014
Nr. 630/VIII/3

COMUNICAT


În continuarea comunicatelor nr. 614 și 616 din 19 mai 2014 și nr. 618 din 20 mai 2014, în cauza în care se efectuează cercetări penale față de patru judecători de la Tribunalul București, aflați în acest moment în stare de arest preventiv, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 21 mai 2014, ca urmare autorizării de către instanța competentă, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției efectuează percheziții domiciliare în 9 locații - sedii ale unor societăți comerciale – precum și la domiciliul unei persoane fizice, toate situate în București.
Precizăm că, în cauză se efectuează urmărirea penală și față de alte persoane, pe lângă cei patru judecători față de care s-a dispus măsura arestării preventive, de către Curtea de Apel București.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE