increase font sizedecrease font size | | 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 180 din 13.02.2020, Curtea de Apel Bacău a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul BARTA LUCIAN, la data faptei administrator al S.C. A LA BARTA COM S.R.L., la pedeapsa de 4.500 lei amendă penală, corespunzător unui număr de 150 zile amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, în formă continuată.
Condamnă pe inculpata S.C. A LA BARTA COM S.R.L., la pedeapsa principală constând în plata unei amenzi penale în cuantum de 12.000 lei, echivalentul a 120 zile amendă și pedeapsa complementară a afişării hotărârii de condamnare, în extras, la sediul inculpatei din sat Rugineşti, comuna Hangu, jud. Neamţ, pe o perioadă de o lună, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals, în formă continuată.
Condamnă pe inculpatul GÂRBĂ MIHAI, la pedeapsa de 6.000 lei amendă penală, corespunzător unui număr de 200 zile amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.
Obligă inculpații Barta Lucian, Gârbă Mihai și S.C. A LA BARTA COM S.R.L. la plata sumei de 1.500 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul teritorial Bacău la data de 18 mai 2018, vezi comunicatul nr. 484/VIII/3 din data de 08 iunie 2018.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 iunie 2018