Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 337/2018 din 14.03.2018, Curtea de Apel București a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul TUCMURUZ IONEL, la data faptelor adjunct al șefului Secției 14 Poliție București din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
Condamnă pe inculpatul COSTACHE RĂZVAN VALENTIN la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei principale pe durata unui termen de încercare de 4 ani pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.
Condamnă pe inculpatul POPESCU ANDREI la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei principale pe durata unui termen de încercare de 6 ani pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.
Obligă inculpații la câte 7.000 lei cheltuieli judiciare către stat fiecare (din care câte 4.000 de lei stabilite în sarcina fiecărui inculpat la urmărirea penală).

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție la data de 14 septembrie 2015, vezi comunicat 1552/VIII/3 din 6 octombrie 2015.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 06 octombrie 2015