increase font sizedecrease font size | | 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 537 din 11.05.2016, Curtea de Apel Bacău a hotărât următoarele:

1.Condamnă pe inculpatul MOLODOI ALEXU, director tehnic la S.C. AGRI FARM S.R.L. Bălănești, la data faptei, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de folosire sau prezentare de documente ori declarații false, inexacte ori incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

2.Condamnă pe inculpatul KRUGER WOLFGANG AUGUST ERICH, cetățean german, administratorul S.C. AGRI FARM S.R.L. Bălănești, jud. Neamț, la data faptei, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă la infracțiunea de folosire sau prezentare de documente ori declarații false, inexacte ori incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

3.Condamnă pe inculpata S.C. AGRI FARM S.R.L. la pedeapsa principală a amenzii în cuantum de 27.000 lei și pedeapsa complementară a interzicerii de a participa la procedurile de achiziții publice pe o perioadă de un an și publicarea hotărârii de condamnare într-un ziar de circulație națională într-un număr de 10 apariții, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de folosire sau prezentare de documente ori declarații false, inexacte ori incomplete, care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

DEFINITIVĂ
Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău la data de 08 mai 2013, vezi comunicat 505/VIII/3 din 07 iunie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 07 iunie 2013