DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 687 din 07.05.2015, Curtea de Apel București a hotărât următoarele:
1.Condamnă pe inculpatul ȘIRGHER VICTOR AUREL, la o pedeapsă de 2 ani, 3 luni și 10 zile închisoare pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

2.Condamnă pe inculpații NIȚĂ CRISTEL și DORDEA ROMEO, administratori ai unor societăți comerciale, la data faptelor, la câte o pedeapsă de un an și 10 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei, pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpații Niță Cristel și Dordea Romeo, vor presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de câte 120 zile, în cadrul Administrației Domeniului Public Sectorul 2 București.
Confiscă de la inculpatul Șirgher Victor Aurel suma de 500 de euro, sumă reprezentând diferența rămasă și nerestituită din suma totală de 40.000 de euro primită de inculpat de la M. I.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj la data de 25 iunie 2014, vezi comunicat 936/VIII/3 din 01 iulie 2014.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 01 iulie 2014