DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 1.919 din 5 iunie 2013, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut sentinţa Tribunalului Argeş care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului ANGHELINA FLORIAN, fost inspector de muncă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (I.T.M.) Argeş, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 6 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Instanţa a interzis inculpatului Anghelina Florian, timp de 3 ani după executarea pedepsei principale, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

Condamnarea inculpatului SALAH SAID, administrator al S.C. M.G.C. INTERNAŢIONAL INVESTMENTS S.R.L. Topoloveni, judeţul Argeş, la pedeapsa de 1 an închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Dispune confiscarea de la inculpatul Anghelina Florian a sumei de 1.155 lei.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Piteşti la data de 13 decembrie 2011 (comunicatul nr. 1/VIII/3 din 3 ianuarie 2012).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 03 ianuarie 2012