DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 1087/A din 14.06.2023, Curtea de Apel București a hotărât următoarele:
1. Stabilește față de inculpatul IONEL EUGEN ADRIAN, la data faptei director general al Companiei Naționale Unifarm SA o pedeapsă de un an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la fals intelectual.
2. Stabilește față de inculpata RADU MARIA LIZICA DANIELA, la data faptei șef serviciu comercial al CN Unifarm SA o pedeapsă de un an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual.
Respinge ca nefondată acțiunea civilă formulată de partea civilă CN „Unifarm” S.A.
Constată că inculpatul Ionel Eugen-Adrian a depus suma de 17.136 lei în contul Companiei Naționale „Unifarm” S.A. la data de 07.02.2023.
Obligă pe inculpatul Ionel Eugen-Adrian la plata sumei de 3.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, iar pe inculpata Radu Maria-Lizica-Daniela la plata sumei de 2.000 lei, cu același titlu.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției la data de 02 octombrie 2020, vezi comunicatul nr. 648/VIII/3 din data de 02 octombrie 2020.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 02 octombrie 2020