DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin sentințele penale nr. 474 și 475 din 24.11.2022, definitive prin neapelare la data de 13.12.2022, Tribunalul Constanța admite acordurile de recunoaștere a vinovăției încheiate de Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Constanța cu inculpații DUDNIC CAROLINA, la data faptelor comisar șef de poliție în cadrul în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța și cu un alt inculpat (persoană fizică fără calitate specială) și stabilește față de aceștia câte o pedeapsă de un an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de permitere a accesului unor persoane neautorizate la informații nedestinate publicității și acces ilegal la sistem informatic (săvârșite în forma autoratului și a instigării).
Obligă pe fiecare dintre cei doi inculpați la plata sumei de câte 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVE

Acordurile de recunoaștere a vinovăției și dosarele aferente au fost înaintate în instanță de către Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Constanța în data de 20 iulie 2022, vezi comunicatul nr. 722/VIII/3 din data de 02 august 2022 (comunicatul nr. 4).

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 02 august 2022