increase font sizedecrease font size | | 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 137 din 08.09.2022, definitivă prin neapelare la data de 26.09.2022, Tribunalul Satu Mare admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Oradea cu inculpata F.F.A. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită, instigare la fals intelectual și instigare la fals informatic.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Culciu sau în cadrul Fundației „Hans Lindner” Satu Mare.
Dispune anularea adeverinței de vaccinare emise pe numele inculpatei și anularea înregistrării în Registrul Electronic Național de Vaccinări a inculpatei, ca persoană vaccinată împotriva Covid 19.

DEFINITIVĂ

Acordul de recunoaștere a vinovăției și dosarul aferent au fost înaintate în instanță de către Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Oradea la data de 09 august 2022, vezi comunicatul nr. 786/VIII/3 din data de 02 septembrie 2022.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 02 septembrie 2022