DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 400 din 07.11.2018, definitivă prin neapelare la data de 27.11.2018, Tribunalul Prahova admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești cu inculpatul HINTZ ROBERT și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani și 3 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 6 luni și interzicerea, pe o perioadă de un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la delapidare și fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 zile, în cadrul Primăriei mun. Câmpina, Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din mun. Câmpina sau în cadrul Colegiului Tehnic Constantin Istrati din mun. Câmpina.
Desființează cele 61 foi de parcurs falsificate de către inculpat.
Lăsă nesoluționată acțiunea civilă.

DEFINITIVĂ

Acordul de recunoaștere a vinovăției și dosarul aferent au fost trimise în instanță de către Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești la data de 13 decembrie 2017, vezi comunicat nr. 1130/VIII/3 din 04 decembrie 2017.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 decembrie 2017