DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 351/2018 din 28.03.2018, Curtea de Apel Suceava a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul PETRARU CRISTEA la o pedeapsă 1 an și 6 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Obligă pe inculpat, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC C&C Company SRL Cătămărăști Deal, să plătească părții civile Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură suma de 179.667,02 lei, la care se vor adăuga accesoriile.
Obligă pe inculpatul Petraru Cristea, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC C&C Company SRL Cătămărăști Deal, să plătească statului suma de 14.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare de la instanța de fond.
În ceea ce îl privește pe inculpatul Cucu Eduard-Gabriel (latura penală și latura civilă), instanța trimite cauza spre rejudecare la Tribunalul Botoșani – Secția penală.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție la data de 07 ianuarie 2014, vezi comunicat 1/VIII/3 din 07 ianuarie 2014.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 07 ianuarie 2014