DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 188 din 26.03.2020, Curtea de Apel Alba a hotărât condamnarea inculpatei GRAMA (fostă CRĂCIUN) FLORINDA EMILIA la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani și interzicerea, pe o perioadă de 5 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.
Obligă inculpata la plata către partea civilă, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, a sumei de 647.152 lei daune materiale.
Obligă inculpata la plata sumei de 2.800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia la data de 29 noiembrie 2017, vezi comunicatul nr. 1152/VIII/3 din data de 08 decembrie 2017, pct 3.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 decembrie 2017