DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 1030 din 31.08.2015, Curtea de Apel București a hotărât condamnarea inculpatului PANĂ AUREL, director general adjunct în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (A.P.I.A.), la data faptelor, la o pedeapsă de 7 ani și 6 luni închisoare și interzicerea atât pe timpul, cât și pe o perioadă de 4 ani, după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei instituții publice, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (2 infracțiuni) și trafic de influență (2 infracțiuni).

Dispune anularea contractului încheiat între S.C. Argus S.A. și S.C. Evalserv Standard S.R.L. pentru disimularea foloaselor necuvenite pretinse.

DEFINITIVĂ

Inculpatul Pană Aurel a fost trimis în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție la data de 07 noiembrie 2013, vezi comunicat 987/VIII/3 din 08 noiembrie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 noiembrie 2013