DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 776/21.08.2015, Curtea de Apel Bacău a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul VORONEANU SORINEL la o pedeapsă de 5 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență (2 infracțiuni), spălare de bani și participație improprie la fals intelectual.
Condamnă pe inculpatul DOCOLINA IOAN la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.
Condamnă pe inculpata DOCOLINA VIORICA la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la cumpărare de influență.
Condamnă pe inculpatul PASCAL IOSIF la o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.
Condamnă pe inculpata STANCIU VIORICA, la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.
Condamnă pe inculpatul CRĂCIUN CLAUDIU, la o pedeapsă de 2 ani și 4 luni închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.
Dispune confiscarea de la inculpatul Voroneanu Sorinel a sumei de 11.000 lei și 1000 euro.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 15 decembrie 2014, vezi comunicat nr. 1820/VIII/3 din 16 decembrie 2014.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 16 decembrie 2014