DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 1299 din 08.11.2017, Curtea de Apel Timișoara a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul MICLEA AUREL, la data faptelor primar al comunei Bozovici, județul Caraș – Severin, la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.
Condamnă pe inculpatul VĂCARIU EFTIME DARIUS, la o pedeapsă de un an închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.
Confiscă de la inculpatul Miclea Aurel, în folosul statului, suma de 150.000 lei.
Obligă inculpații Miclea Aurel și Văcariu Eftime Darius la plata a câte 2.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara la data de 21 noiembrie 2016, vezi comunicat nr. 1474/VIII/3 din data de 09 decembrie 2016.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 09 decembrie 2016