DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 960 din 25.05.2017, Curtea de Apel Craiova a hotărât condamnarea inculpatei CIOBANU TEODORA CRISTINA, director în cadrul Direcției Publice de Protecție Socială (D.P.P.S.) Târgu-Jiu, la data faptei, la o pedeapsă de 3 ani închisoare şi interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 3 ani de la executarea pedepsei închisorii, a drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată.

Confiscă de la inculpata Ciobanu Teodora Cristina sumele de bani primite cu titlu de mită astfel: 1.000 de euro de la T.E.; 5.000 lei de la M.M. şi 4.000 lei de la B.L. şi B.C..

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova la data de 10 iunie 2015, vezi comunicat 1034/VIII/3 din 10 iunie 2015.



BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 10 iunie 2015