DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 1144/2015, definitivă prin neapelare la 10.08.2015, Tribunalul București a hotărât următoarele:
Admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție - Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție cu inculpatul ALEXANDRU ANDREI FLORIAN și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe durata executării pedepsei, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Alexandru Andrei Florian va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă 120 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei în raza căreia locuiește în fapt, respectiv Primăria sectorului 6 București.

DEFINITIVĂ

În cauză, procurorii anticorupție au încheiat cu inculpatul un acord de recunoaștere a vinovăției care a fost trimis în judecată de către DNA la data de 22 iunie 2015, vezi comunicat nr. 1216/VIII/3 din 06 iulie 2015.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 06 iulie 2015