DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
 28 mai 2014
Nr. 670/VIII/3

COMUNICAT


Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2011 - 2014, a unor fapte de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie, fiind vizaţi funcţionari cu atribuţii în derularea de contracte finanţate din bani publici.

În cursul zilei de 28 mai 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 20 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţul Ilfov, la sediile unor societăţi comerciale, instituţii publice şi la domiciliile unor persoane.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate şi informativ din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE