DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
21 august 2009
Nr. 203/VIII/3

DREPT LA REPLICĂ

Cu referire la articolul “Sacoşa cu bani a lui Manţog, scenariul unui flagrant ratat” publicat în data de 21 august 2009, în cotidianul Evenimentul Zilei – ediţia online - Direcţia Naţională Anticorupţie transmite următorul drept la replică:

Informaţiile conţinute în articolul sus menţionat sunt total neadevărate, reprezintă o deformare gravă a adevărului şi duc în eroare cititorii.
Astfel, nici procurorii din cadrul Biroului teritorial Târgu Jiu şi nici cei ai vreunui alt serviciu/secţii din cadrul DNA, nu au realizat şi nici nu au intenţionat realizarea vreunei operaţiuni de prindere în flagrant delict a numitului Ionel Manţog. De asemenea, DNA nu a alocat nicio sumă de bani pentru realizarea presupusei operaţiuni de prindere în flagrant la care se face referire în articol.
În plus, nu a existat pe rolul DNA nicio cauză care să aibă ca obiect aspectele menţionate în articol.
Amintim că Ionel Manţog a fost trimis în judecată de procurorii DNA la data de 6.09.2006 pentru infracţiuni asimilate infracţiunilor de corupţie, dosarul aflându-se, în prezent, în curs de judecare la Tribunalul Sibiu.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE