increase font sizedecrease font size | | 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 19 din 05.02.2022, definitivă prin neapelare la data de 02.03.2022, Tribunalul Bihor admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Oradea cu inculpata S.G. și o condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani și o lună închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și o lună și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani și o lună de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la luare de mită în formă continuată.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Oradea sau în cadrul Mânăstirii Sfintei Cruci din mun. Oradea, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă.
Obligă inculpata la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Acordul de recunoaștere a vinovăției și dosarul aferent au fost înaintate în instanță de către Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Oradea la data de 24 septembrie 2021, vezi comunicatul nr. 1012/VIII/3 din data de 02 decembrie 2021.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 02 decembrie 2021